Om oss

Utveckling på Baumansgatan!

ME Bil & Däck finns idag i egenbyggda lokaler på Baumansgatan 1 i Västervik. Vi kan utföra alla tjänster inom däckbranschen som byten, balansering, hjulinställningar med mera. ME Bil & Däck är en bra helhetslösning för privatpersoner och företag. Vi är en servicepartner inom både bil och däck, där kvalitet, säkerhet och bra priser står i centrum. Allt tog sin början i ett gammalt plåtskjul på Baumansgatan. Det var där jag år 2004 startade ME Bil & Däck. Bilförsäljning, reparationer och service var de första benen i företaget. En och annan skrothög passerade, men ingen bil var för svår att laga. Vi är en professionell bilverkstad som utför reparationer och service på alla bilmärken och årsmodeller. Här finns värdefull erfarenhet och kunskap både när det gäller underhållsservice och reparation. Vi lagar även rost-, lack- och plåtskador.

Det var under vintern 2007/2008 som vi utvecklade verksamheten till att även erbjuda däck till kunderna. Jag köpte in en container med däck av en ren slump. Lika slumpmässigt sålde vi alla däck, vilket medförde att företaget vidareutvecklades och däck blev ytterligare ett ben att stå på i företaget. ME Bil & Däck har från det steget utvecklats till att bli en bra totalleverantör av däck och allt som kommer därtill.

Så här har vi det på jobbet hos ME Bil & Däck. Vi tog fram mobilerna och passade på att filma lite i mitten av april. Det var mitt under vårruschen när ”alla” vill byta däck på en gång.

Välkommen att titta in, hälsar Mohammed med personal.